Få en flot brusevæg i glas

Vi har glasløsninger til dit badeværelse

Skal du have bygget nyt badeværelse? Skal det eksisterende renoveres? Eller trænger rummet bare til et nyt look? Så kan en brusevæg i glas gøre rigtig meget for badeværelset og give det et elegant og eksklusivt udtryk.

Hos VP Glas har vi specialiseret os i netop opsætning og montering af glasbrusevægge, og vi har mange glade og tilfredse kunder i Køge, Greve og Roskilde. Vi kører også gerne til København og ud til det øvrige Sjælland for at montere og installere glasvægge på dit badeværelse.

Din lokale glarmester

Vi har base i Køge og dækker herfra hele Sjælland.​

Dine ønsker og behov i fokus

Vi lytter til dine ønsker og behov.

Leverer et veludført arbejde

At levere et tilfredsstillende og veludført stykke arbejde er vigtigt for os.

Over 15 års erfaring

Vi har arbejdet i brancen i mere end 15 år.

Brusevæg i glas med mange looks

Vi monterer typisk glasvæggene til brusebadet med aluminiumsprofiler, som kommer i mange farver og udtryk – fra klassisk sort eller hvid til messing, krom, børstet stål eller kobber.

Ønsker du en brusevæg i glas, som svæver uden synlige profiler om glasset, så kan vi tilbyde at fuge glasset op i farver, som matcher dine eksisterende fuger og fliser i badeværelset.


Selve glasbrusevæggen kan du få i mange nuancer, heriblandt; klart glas, frostet glas og mat glas. Alt vores glas til badeværelse bliver lavet i 8 mm hærdet sikkerhedsglas. Det afhænger helt af hvilket look, du går efter, og hvilket look, der passer til stilen på badeværelset.

Derudover kan en brusevæg i glas bestilles i specialtonet glas eller i mønstret glas for et endnu mere unikt og personligt udtryk. Du kan også få det populære New Yorker-look med tynde sorte sprosser i glasvæggen.

Kontakt os for et tilbud på brusevægge

Du kan få en brusevæg i glas i mange forskellige udformninger og til meget forskellige priser hos os. Har vi ikke lige en væg, der passer til dine behov og ønsker, så specialfremstiller vi jeres væg efter mål.

Har du idéer, drømme eller ønsker til glasvægge på badeværelset, så ring til os allerede i dag. Så finder vi den perfekte glasløsning til dig til en god pris.

Stærke priser på kvalitetsløsninger

Vores produkter er kendetegnet ved den høje kvalitet. Læs mere om vores priser og se flotte eksempler på vores udførte arbejde.​

Brusekabine​

Brusekabine fuget op uden profiler​

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et uforpligtende tibud på din opgave?

Ring til os på telefon 70 60 58 40 eller udfyld formularen. Vi har døgntelefon, hvis uheldet skulle være ude.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

​VP Glas - alt i glas

Vi sætter en ære i vores håndværk og bygger på tillid. Vi overholder vores aftaler og tidsplan, har en stor kundetilfredshed og en stor bred kundekreds.

Med andre ord, vi udfører alt indenfor glasløsninger og er åbne over for alle idéer.

white-facebook-box-line white-instagram-line

Telefon

70 60 58 40

Adresse

Planteskolevej 15, 4600 Køge

VP Glas – CVR: 42312274