Montering af termorude og energirude for private og erhverv

Få en professionel montering af energivinduer

Skal du have monteret nye vinduer i dit hjem eller i din virksomhed, og kunne du tænke dig at opnå et bedre indeklima og en lavere varmeregning? Så kan en energirude være at foretrække frem for traditionelle ruder. 

Vi har mere end 15 års erfaring

Når du vælger at lade VP Glas skære og indsætte dine nye vinduer med termoglas eller energiruder, så kan du blandt andet nyde godt af vores mere end 15 års erfaring inden for faget. At levere et tilfredsstillende og veludført stykke arbejde er utroligt vigtigt for os, og vi lytter derfor altid til dine ønsker og behov, så vi sammen kan sikre os, at du får den helt rigtige løsning. 

Vi tilbyder professionel montering af energirude i dit hjem eller i din virksomhed. Det kan for eksempel være i Køge, Greve, Roskilde eller et andet sted i nærheden, som er nogle af de områder, vi ofte kører ud til opgaver i.

Hvad er fordelene ved at vælge en energirude?

En energirude kan være en rigtig god løsning, hvis dine nuværende vinduer lukker tæt og ikke er ramt af hverken råd eller svamp, og du samtidig ønsker at få et bedre indeklima og en lavere varmeregning. 

Vidste du for eksempel, at en energirude med to lag glas næsten isolerer tre gange bedre end en termorude? Så har du gamle termoruder uden energibelægning i dit hus, vil det være en stor energiforbedring at skifte til energiruder. Vi hjælper selvfølgelig med råd og vejledning af dette.

En energirude er en termorude, hvor et eller flere af glassene består af et såkaldt energiglas. Energiglas er ligesom almindelig glas, men derudover er der tilføjet en usynlig metalbelægning på glasset, samtidig med at mellemrummet mellem ruderne er fyldt med argon, som er en usynlig og ugiftig gasart.

Der er flere fordele ved at investere i en energirude, når det er blevet tid til nye vinduer. Her kan blandt andet fremhæves:

  • ​Du opnår en bedre isoleringsevne
  • Du kan spare penge på varmeudgifterne
  • ​Du kan få et bedre indeklima.

Hvad koster energiruder og montering af termoruder?

Vores priser på termovinduer varierer alt afhængigt af vinduernes størrelse samt dine ønsker og behov. Alle vores termoruder/energiruder er dansk produceret samt der ydes 5 års garanti på alle ruder.

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget det vil koste at få udskiftet dine vinduer efter mål med termoglas? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores priser eller for at få beregnet et uforpligtende tilbud på din opgave.

Anmeldelser fra Anmeld Håndværker​

Vi samler på tilfredse kunder

Glas døre i Walk in, brusekabiner, New Yorkervæg

Vi har haft fornøjelsen af VPGlas i 3 omgange, først med vores 2 bruse kabiner, derefter 2 lyd døre i glas i vores walk in! Sidst fik vi monteret en stor New Yorker væg i køkken alrum! Vi har kun rosende ord og positive oplevelser med VPGlas!

Yderst profesionelle, holder tidsplanen, kører ikke før arbejdet er afleveret i bedste kvalitet og stand. Vi er super tilfredse med alt hvad vi har fået lavet! - Vil altid anbefale og stå inde for VPGlas!

Michael Berg Meland

Monteret lydglas i støjrum

Jeg kontaktede VP glas og de kom til aftalt tid, de fik målt op til de laminatglas der skulle bruges. De vendte tilbage med en god pris og vi aftalte en tid til montage.

De kom til aftalt tid og fik monteret glassene og ryddede pænt op efter sig.

The Whole Company Food A/S

Opsat brusevæg

Vi skulle aflevere et badeværelse for en hovedentreprenør som skulle bruge en brusevæg, da de var blevet brændt af af den forrige glarmester. Inden for 24 timer havde Micheal skaffet en ny og opsat brusevinge.

Hovedentreprenøren var lykkelig over at det kunne lykkedes med så kort varsel. Stor ros (igen) herfra.

Murer & Entreprenør Jakob Sørensen ApS​

Skiftet nogen ruder

Super nem at få fat I og kom som aftalt. Og resultatet er rigtig godt.

Thomas Agertved​

New Yorker brusevæg med dør

En speciel designet opgave der blev udført til perfektion. Flotte detaljer, finish og materialer. Imødekommende og venlige håndværkere. Kan kun anbefales på det varmeste.

Jane Hegner Mortensen

Monteret brusevæg, vindue og skiftet diverse glas

Michael er yderst professionel, og dygtig til sit fag. Han holder sine aftaler, og prisen kan ikke diskuteres.

Har brugt ham flere gange, og ringer helt sikkert til ham igen, når der skal skiftes, eller monteres, mere glas :)

TJ Autoteknik

Din lokale glarmester

Vi har base i Køge og dækker herfra hele Sjælland.​

Dine ønsker og behov i fokus

Vi lytter til dine ønsker og behov.

Leverer et veludført arbejde

At levere et tilfredsstillende og veludført stykke arbejde er vigtigt for os.

Over 15 års erfaring

Vi har arbejdet i brancen i mere end 15 år.

Stærke priser på kvalitetsløsninger

Vores produkter er kendetegnet ved den høje kvalitet. Læs mere om vores priser og se flotte eksempler på vores udførte arbejde.​

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et uforpligtende tibud på din opgave?

Ring til os på telefon 70 60 58 40 eller udfyld formularen. Vi har døgntelefon, hvis uheldet skulle være ude.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

​VP Glas - alt i glas

Vi sætter en ære i vores håndværk og bygger på tillid. Vi overholder vores aftaler og tidsplan, har en stor kundetilfredshed og en stor bred kundekreds.

Med andre ord, vi udfører alt indenfor glasløsninger og er åbne over for alle idéer.

white-facebook-box-line white-instagram-line

Telefon

70 60 58 40

Adresse

Falkevej 21 hal del 3, 4600 Køge

VP Glas – CVR: 42312274