Pift op med en glasdør til badeværelse

Vi laver populære glasdøre til dit bad

En glasdør til badeværelset giver rummet et eksklusivt udtryk og kan være netop dét, der løfter en muret bruseniche og giver den et let, enkelt og moderne udtryk.

Hos glarmester VP Glas er vi specialister i alle former for glasløsninger til det moderne badeværelse. Vi hjælper også gerne dig til en moderne, praktisk og stilfuld løsning med glasdør til bruseniche eller brusekabine på dit badeværelse

Vores virksomhed ligger i Køge, og vi servicerer kunder i lokalområdet – herunder Greve og Roskilde. Men vi kommer også gerne ud til andre glasopgaver i København og andre steder på Sjælland.

Din lokale glarmester

Vi har base i Køge og dækker herfra hele Sjælland.​

Dine ønsker og behov i fokus

Vi lytter til dine ønsker og behov.

Leverer et veludført arbejde

At levere et tilfredsstillende og veludført stykke arbejde er vigtigt for os.

Over 15 års erfaring

Vi har arbejdet i brancen i mere end 15 år.

Få en New Yorker-glasdør til badeværelset

Der er utroligt mange forskellige udgaver og udtryk, når du skal vælge din kommende glasdør til bad. Glasdørene findes med forskellige greb og beslag, som gør det muligt at finde netop den glasdør, der passer til dit badeværelse – både når det kommer til udseende og pris.

​​Glasdørene bliver lavet på specialmål, så de passer til dine ønsker og behov.

Drømmer du om en smart New Yorker-glasdør i badeværelset med de tynde, sorte metalsprosser og det karakteristiske rå look, så klarer vi også det. Vores New Yorker-glasdøre laves på mål i enten smedejern eller aluminium, hvorefter metallet pulverlakeres i den ønskede farve.

Kontakt os for tilbud på glasdøre

Ønsker du en ny glasdør til badeværelset, så hører vi gerne fra dig. Vi har masser af gode idéer og løsninger til konkurrencedygtige priser – og vi har også den helt rigtige glasdør til dit badeværelse.

Stærke priser på kvalitetsløsninger

Vores produkter er kendetegnet ved den høje kvalitet. Læs mere om vores priser og se flotte eksempler på vores udførte arbejde.​

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et uforpligtende tibud på din opgave?

Ring til os på telefon 70 60 58 40 eller udfyld formularen. Vi har døgntelefon, hvis uheldet skulle være ude.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

​VP Glas - alt i glas

Vi sætter en ære i vores håndværk og bygger på tillid. Vi overholder vores aftaler og tidsplan, har en stor kundetilfredshed og en stor bred kundekreds.

Med andre ord, vi udfører alt indenfor glasløsninger og er åbne over for alle idéer.

white-facebook-box-line white-instagram-line

Telefon

70 60 58 40

Adresse

Planteskolevej 15, 4600 Køge

VP Glas – CVR: 42312274